Најљепша плус-сајз манекенка промовише љепоту тијела жена с облинама

Агенције
Најљепша плус-сајз манекенка промовише љепоту тијела жена с облинама

Најпознатија плус-сајз манекенка постала је дизајнерка вјенчаница.

Ешли Грејам признала је у објави на Инстаграму да је и сама имала проблем да пронађе вјенчаницу 2010. године, па је, поучена сопственим искуством,започела у бизнис.

"Имала сам потешкоће у проналажењу нечега у чему ћу се осјећати посебно, нечега што би одговарало и што би славило моје тијело током једног од најважнијих дана у мом животу", написала је и додала како је она традиционална дјевојка и жељела је да њена вјенчаница то јасно и покаже.

Имала је само два мјесеца између вјеридбе и вјенчања да пронађе вјенчаницу, а с обзиром на то да је био проблем да пронађе исту због њених килограма и облина, била је принуђена да преправи већ готову вјенчаницу, чиме није била баш задовољна.

Како се друге жене не би суочиле с истим проблемом, одлучила је да направи плус-сајз колекцију вјенчаница, од најмањих до највећих величина.

Открила је да ће све вјенчанице бити представљене у марту мјесецу, а истакла је да је посебно поносна зато што промовише љепоту и разноликост женског тијела, а уједно ће помоћи женама с облинама да се осјећају посебно и самоувјерено на дан свог вјенчања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана