Мода: Ево који трендови су хит ове јесени

ГС
Foto: Илустрација

Сљедећи трендови су веома популарни ове јесени, а може их “изнијети” баш свака жена.

Карирано

Без обзира да ли се одлучите за сукњу, кошуљу, панталоне или пак шал, карирано је апсолутни хит ове сезоне. Популарни узорак може се фантастично комбиновати са свим другим једнобојним комадима гардеробе, а нећете погријешити ни ако комбинујете два различита комада гардеробе у овом узорку.

Наравно, избјегавајте да будете обучене у карирано од главе до пете, јер ћете изгледати једнолично и заморно. Један од најелегантнијих комада гардеробе, украшених овим дезеном, а које можете носити ове јесење сезоне, јесте сукња оловка кроја. Међутим, ништа мање нису модерне и популарне ни панталоне или блејзери карираног дезена.

Засићене боје

Јесења сезона често може бити тмурна (облачно и кишно вријеме често су и “заштитни знак” јесени), а када су у питању такви дани, онда нам је веома драго што је управо ово један од водећих трендова. Засићене, јарке боје – ружичаста, боја невена, боја лаванде и боја сенфа само су неке – одлична су опција за сиве јесење дане.

Ријеч је о бојама које сваку комбинацију могу подићи на један виши ниво, учинити је много интересантнијом и упечатљивијом, било да одлучите да их комбинујете са неутралним нијансама или међусобно. Уколико се одлучите за ово друго, добијате фантастични колор блокинг стил који је увијек модеран и пожељан.

Јесењи материјали

Свака сезона са собом носи и нове врсте материјала, а то није изузетак ни када је у питању јесен. Јесен је понекад и превртљиво годишње доба па уопште не чуди због чега су букле и твид међу најпопуларнијим материјалима током ове сезоне.

Панталоне од твида су један од јесењих императива, посебно када су у питању свјежији и хладнији дани, а јакне односно блејзери од буклеа идеални су у свим приликама, посебно када је ријеч о онима који су у Коко Шанел стилу. Да, управо славна дизајнерка и јесте популаризовала поменуте материјале, посебно овај други.

Чарапа-чизмице

Мада се многим женама не допадају, чарапа-чизмице ипак су један од водећих трендова и ове јесени. Наравно, о укусима не вриједи расправљати, а једина замјерка коју ми имамо јесте то што их можемо носити само током сувог времена.

 С друге стране, веома добро их можете искомбиновати са разним моделима панталона, фармерица, сукњи и хаљина. Наравно, имајући у виду како нам је удобност увијек на првом мјесту, управо овај модел глежњерица један је од најудобнијих које можете носити ове сезоне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана