Меган Маркл допринијела продаји магазина Вог

Танјуг
Меган Маркл допринијела продаји магазина Вог

ЛОНДОН - Уредник британског издања магазина "Вог" Едвард Енинфул објавио је да је издање, у којем је Меган Маркл била гошћа уредница, најбрже распродат број у историји овог магазина у Великој Британији.


Како би то прославила, супруга британског принца Харија је на Инстаграму објавила снимак на којем она и Енинфул причају о овом значајном издању.

Видно расположена и насмијана, у једном тренутку саговорнику поклања шешир са шљокицама, Енинфул инсистира на томе да је Меган Маркл рођена уредница, преноси часопис Hello.

"Никада нисам видио ништа слично. Била си укључена у читав процес, од почетка до краја", истакао је Енинфул.

Додао је и да је био веома узбуђен када је ушао у Кенсингтонску палату како би се састао с Меган Маркл.

Војвоткиња је истакла да је модни елемент часописа ипак препустила професионалцима.

"Једино што сам их питала било је: ''Јесте ли упознати с краљевским модним стилом и кодексом облачења?'' и ''Можете ли у овом броју представити одећу која је направљена од одрживих материјала?'' Тек тада сам без проблема све препустила стручњацима", рекла је Меган.

Уредник је рекао да је војвоткиња жељела да фокус буде на женама које мијењају свијет и које чине невјероватне ствари јер је управо то срж британског "Вога".

Маркл се дотакла и сада већ познатог огледала које је поставила на централни дио насловне странице, преноси Б92.нет.

"Срећом, огледало је нашло своје мјесто на насловној страници, жељела сам да свако ко купи часопис може себе да види у њему, веома сам поносна што смо то постигли", рекла је Маркл.

Када је први пут најављено да ће она бити гостујућа уредница септембарског издања "Вог", она је издала саопштење:

"Протеклих седам мјесеци су за мене били веома драгоцени. Сарадња с Едвардом, како бисмо заједно фокус часописа усмјерили на одређене вриједности, узроке и људе који данас мијењају свијет, непроцијењива је. Надам се да це сви моћи да осјете снагу колектива у разноврсном избору жена које смо изабрали за насловницу. Надам се да ће се публика осјећати надахнуто као и ја ''снагама промјена'' које ће пронаћи на овим страницама".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана