ЛИЧНИ ПЕЧAТ: Шта омиљени модел торбе говори о вама?

ГС
Foto: Илустрација

Данас, торбе су пожељан и преко потребан асесоар, а поред тога што имају практичну функцију, ташне и торбе су и "fashion statement" и представљају наш лични стил.

Иако можда имате много торби, велике су шансе да се увијек "ухватите" за једну те исту када излазите из куће. A према докторки Кејтлин Хендрикс, ипак није у питању насумична одлука. Стил и начин на који жена воли да носи торбу говори много о њеној личности.

Модел торбе и карактеристике личности

Торбе преко рамена

Ова торба ће увијек бити у моди, а било да се срећујете или не, оваква торба је увек уз вас. Можеете да је носите на више начина, у зависности од расположења и ситуације.

Уколико је носите преко рамена, практични сте, увијек у журби и волите да су вам руке слободне. Уколико вам несметано ташна виси на рамену, опуштенији сте и не размишлјате много о томе шта други мисле о вама.

Уколико торбу преко рамена носите тако да је она испред вас, опрезни сте, резервисани и стидлјиви.

Торбе са ресама

Волите необичну моду, ексцентрични сте, отворени и дружељубиви. Волите да упознајете нове људе и обожавате изазове. Прави сте авантуриста и омиљени сте у друштву. Често сте неогранизовани и касните, али будући да сте веома шармантни, људи вам опраштају.

Класичне ташне

Уколико су вам омиљене класичне торбе с краћим каишем, то говори да сте отмена особа, али да не волите да експериментишете. Држите се једноставног стила.

Уколико овакву торбу носите испод лакта и чврсто је стежете, интровертна сте особа. Aко је пак носите у рукама, као кофер, несвјесно показујете колико вам је важна каријера. Самоувјерени сте и сигурни у то што радите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана