Костими побједница Беовизије изазвали буру на мрежама VIDEO

Б92
Костими побједница Беовизије изазвали буру на мрежама VIDEO

Побједнице "Беовизије" група Хјурикејн (Hurricane) дефинитивно су привукле пажњу, па су изазвале контроверзе својом песмом и наступом.

Много је мањи број оних који су чули и видјели пјесму и наступ којима се то не допада, али када је у питању костим ових дјевојака, доста је негативних коментара. На каналу Јутјуб, испод видео-снимка са синоћног наступа између осталог стоји: "Само да промјене костиме и топ", "Ово је содомија чова, ријалити класични" и други слични коментари који упућују на то да су оне такве као посљедица ријалитија.

Трећи су то сматрали неоригиналним.

"Наивна имитација Шакире и Џеј Ло са америчког Супербоњла. Зашто нам толико прија улога жабе која се поткива!?"

Наравно, било је и оних који су хвалили њихову младост и љепоту и који сматрају да се и "Бог радовао..." њиховој појави.

Костими су настали у сарадњи дјевојака и једног младог аутора коме су оне пренијеле шта и како желе, а у жељи да сазнамо шта о њиховим стакластим трикоима каже неко са више искуства, позвали смо креатора Бату Спасојевића, који је претходних вечери био задужен за костиме Неде Украден и Срђана Лазића.

"Ја сам другачије видео. Направио бих им сценски костим, али неки који би на сцени деловао скупо, препознатљиво, са јасном идејом шта представља. Не можете да качите стакло на хеланке тек тако. Ово делује као импровизација, а морало је да буде урађено на професионалном нивоу", био је кратак Спасојевић.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана