Коректор вам се накупља у борама испод очију

ГС
Foto: илустрација

Без обзира да ли сте љубитељ јаке шминке или припадате групи људи "мање је више", коректор је један од оних производа које не смијете да пропустите.

Коректор једним покретом прекрива тамне кругове испод очију, трагове по цијелом лицу, што чини изглед одморнијим и свјежијим.

Ако сте и ви међу онима који упркос томе што су добро проучили туторијале како се правилно наноси коректор, још увијек муку мучите са сакупљањем коректора у ситним наборима испод очију, ево рјешења.

Ријанин шминкер Еспинал, умјесто да нанесе коректор за формирање обрнутог троугла испод очију, као што смо видјели на туторијалима, прво га размаже од унутрашњег угла ока до сљепоочница.

А након што сте научили како га стратешки примјенити, вријеме је да научите трик како вам се не би накупљао у ситним борама испод очију.

Наравно, прво је потребна правилна и дубока хидратација подручја око и испод очију одговарајућим производима (хидратантне креме, серуми и гелови за очи), али то не значи да не постоје они трикови који могу "исправити“ ситуацију чак и у последњем тренутку.

Ствари су једноставне. Све што треба да учините је да попрскате четкицу или сунђер за шминкање прајмером или фиксатором и утапкати коректор на подручје испод очију. На овај начин чак и "тренутно" додајете додатну хидратацију која помаже у смањењу појаве финих бора, обнављајући изгубљену влагу у том подручју.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана