Које три фризуре су идеалне за љетње дане?

ГС
Које три фризуре су идеалне за љетње дане?

Уколико тражите фризуру која ће вам омогућити да изгледате модерно и у тренду, а да вам не буде вруће, прочитајте следећа три предлога.

Овакве фризуре су идеалне за вреле летње дане, а изгледаћете као да сте изашли из фризерског салона. Оне су веома једноставне, свако их може направити.

Без обзира на то да ли сматрате да нисте довољно вешти, или да немате довољно стрпљења, оне ће вам одузети јако мало времена и труда.

Одговарају сваком облику лица, а можете их носити преко дана у некој опуштеној варијанти, али и увече уз елегантну хаљину за излазак. Носећи их, бићете у центру пажње где год да се појавите, а погодне су за било коју дужину косе.

За прву фризуру ће вам бити потребно неколико гумица. Њихов број зависи од дужине ваше косе. Прво вежите високи реп, а затим га поделите на неколико једнаких делова. Сваки део вежите другом гумицом и добићете овај занимљив и несвакидашњи високи реп.

Када је у питању друга фризура, поступак је исти, само овог пута не везујете један високи, већ два ниска репа. Поделите косу равномерно и поделите сваки реп на једнаке делове. Вежите их и спремни сте за излазак.

Трећа фризура захтева најмање труда, али ће вам бити потребна марама. Прво вежите реп обичном гумицом, а затим узмите мараму која се слаже уз вашу модну комбинацију и вежите мараму преко гумице. Постоје и гумице за косу које имају наставак у виду мараме, па можете користити и само њих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана