Јесу ли уске фармерке ствар прошлости?

ГС
Јесу ли уске фармерке ствар прошлости?

Судећи према најновијим трендовима на друштвеним мрежама, али и модним дизајнерима као што је Marc Jacobs те познатим личностима попут Belle Hadid, уске фармерке ускоро би могле постати ствар прошлости.

Глумице Katie Holmes и Tracee Ellis Ross те манекенка Bella Hadid  прошетале су широки, неуредни трапер - а посљедњи у низу присташа широких трапез панталона јесте познати модни дизајнер Marc Jacobs, који је новом тренду морао дати свој јединствени печат.

Jacobs је ове седмице обукао трапер широких ногавица луксузног бренда Баленциага, а све је документовано објавама на његовом Инстаграм профилу.

Претходно је култни бренд Леви'с почетком године новом модном колекцијом најавио "владавину широких ногавица", а фотографије са друштвених мрежа и стил облачења модних блогерки и инфлуенсерки слути на исто.

Када је у питању опстанак уских ногавица, на друштвеним мрежама су подијељења мишљења између двају главних генерација - миленијалаца и генерације З.

Док се они "старији" залажу за очување тренда уских панталона, нова генерација З, посебно на ТикТоку, отворено бојкотује овај модни избор те потцртава како су уске ногавице ствар прошлости.

Такођер, на друштвеним мрежама су указали да заправо широке ногавице представљају повратак моде 90-их, што су "поткријепили" бројним фотографијама модних издања из тог периода.

Без обзира на појашњења, отворени сукоб двају генерација не јењава, а судећи према посљедњим колекцијама модних брендова генерација З је близу побједе, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана