Јарке боје су императив: Чизме осликане необичним мотивима

Agencije
Јарке боје су императив: Чизме осликане необичним мотивима

Наредних мјесеци на ногама дама виђаћемо моделе чизама које ће упечатљивим чинити управо колорит. Дизајнери понудили моделе са необичним мотивима и јунацима из стрипова

Јаким “фарбама” обојена ова модна сезона оставила је трага и на обући. Наредних мјесеци на ногама дама виђаћемо моделе чизама које ће упечатљивим чинити управо колорит. Жуте, црвене, пинк и тиркизне чизме постале су императив, нарочито дужине мало изнад кољена и оне са пунијом штиклом средње висине, које сваку одјевну комбинацију могу да подигну на виши ниво.

Подразумијева се, црни, сиви и модели у природној боји коже нису протјерани са сцене, али нису ни доминантни. Тежите ли екстраваганцији, такође нећете имати проблема да пронађете одговарајући пар за себе, јер су поједини свјетски дизајнери креирали дубоке чизме осликане необичним мотивима и јунацима из стрипова, као и оне од змијске коже, али на којима преовлађује нијанса меда, веома популарна ове јесени.

Ту су и примјерци намијењени искључиво за дане када се температура спусти испод нуле. Како су сачињени од вјештачког крзна прилично су гломазни, али због јарких боја могу да буду ваш модни адут за ову зиму. Ако, пак, волите кратке чизме, и оне су израђене у свим бојама које можете да замислите, а за свечаније прилике на располагању су вам сребрне, које могу да буду непогрешив избор и за предстојећу најлуђу ноћ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана