Идеална за прољећне комбинације: Бијела мајица увијек у моди

ГС
Foto: Илустрација

“Бијела мајица је попут празног сликарског платна – вјечно свестрана”, ријечи су Едварда Енинфула, уредника британског “Вога”, једног од најпознатијих свјетских модних часописа.

Кроз историју поп културе бијела памучна мајица је вјечни класик ормара јер је комад који је универзално тренди у својој једноставности, а допушта бескрајно поигравање са осталом о|ећом. Ово је о|евни артикл који никада неће изаћи из моде јер је свестран, елегантан и изгледа једнако добро уз дугу вечерњу сукњу, као и уз омиљене фармерке, а идеалан за прољећне о|евне комбинације.

Кежуал стил

Једном кад пронађете идеалну бијелу мајицу, постоје стотине начина на које је можете носити и стилизовати. За викенде, упарите је са тренеркама, фармеркама и лепршавим сукњама, а за вечери бијела мајица је савршен партнер сатенским хаљинама и свиленим миди сукњама. Наравно, модни додаци су одличан начин да читавом изгледу дате лични печат, па као додатан занимљив детаљ размислите о наушницама, минималистичким огрлицама или свиленим марамама око врата.

Пословни стил

Једноставна бијела мајица, која је некада била превише лежерна за одлазак у канцеларију, сада је носива опција за радни дан, што потврђује да је бијела мајица један од најпрактичнијих и најкориснијих комада у ормару. За пословне прилике, да бисте дали дозу озбиљности вашем одабиру, бирајте бијелу мајицу једноставног кроја и линија, а комбинујте је с о|евним комадима попут блејзера, хлача високог струка, сукње оловка кроја или класичних хлача.

Обујте мокасине да бисте комплетирали овај модни ансамбл спреман за канцеларију. Такође, бијеле мајице с асиметричним силуетама имају тенденцију да изгледају елегантније од класичних бијелих мајица, а кад је ријеч о тканинама, потражите природне материјале попут органског памука.

Тренди стил

За тренди комбинације нека ваш савезник у претварању бијеле мајице у стyлисх комад буде одијело, металик миди сукња или хлаче, мини сукња с упечатљивим ременом, кожне хлаче, оверсизед блејзер… безброј је опција за комбиновање. Пазите да дио аутфита буде један артикл који се налази на листи тренди о|евних комада. Обућа с високом потпетицом и упечатљиве торбице неизоставан су дио ових стилских формула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана