Грешке у облачењу због којих изгледате као да немате модног укуса

Агенције
Грешке у облачењу због којих изгледате као да немате модног укуса

Сви смо бар једном изашли из куће мислећи како смо се добро обукли, али смо касније, гледајући фотографије схватили како је то била модна катастрофа.

Модни стручњаци наводе пет најчешћих грешака у облачењу:

Носите одјећу која додаје килограме

-Водоравне пруге и узорци на одјевним предметима додају килограме. Наравно, рјешење је врло једноставно. Уз помоћ водоравних пруга изгледат ћете витко и модерно.

Купујете одјећу која није одговарајуће величине

 - Некада се одлучимо купити мањи број, надајући се да ћемо ускоро моћи стати у тај одјевни предмет. С друге стране, некада купимо много већи број јер је једино он био доступан. Наравно, постоје модни трендови који налажу ношење различитих бројева и сасвим је прихватљиво ако одјећу желите носити на тај начин. Како бисте били сигурни у свој избор, увијек је испробајте прије куповине. Ствар је личног укуса и једина битна ствар је да се осјећате удобно. Уколико вам било која величина ствара осјећај неугодности, немојте је узимати.

Носите превише накита

Превише комада накита може скретати пажњу с одјевних предмета које сте жељели истакнути. Из овог разлога бисте требали изабрати највише три модна додатка.

Купујете искључиво маркирану одјећу

Скупоцјена одјећа не подразумијева нужно квалитет. Уз помоћ јефтиније одјеће можете изгледати сасвим пристојно. Већина људи истицање лога брендова сматра неукусним.

Утрпавате фармеке у глежњаче

Глежњаче су увијек популарне, али многи људи још увијек не знају како их правилно комбиновати с фармеркама. Уколико утрпате фармерке у глежњаче, изгледат ћете неприлично. Из овог разлога бисте у овом случају требали носити краће фармерке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана