Ево ко је заблистао на додјели Златних глобуса: У првом плану деколте Салме Хајек, Хајди Клум разочарала

ГС
Foto: Танјуг/АП

У Лос Анђелесу је одржана 80. додјела награде Златни глобус, а на црвеном тепиху доминирале су разне одјевне комбинације, од свјетлуцавих хаљина до авангардних одијела.

У занимљивим модним креацијама стигле су Селена Гомез, Маргот Роби и многе друге звијезде. У наставку погледајте неке од најупечатљивијих модних одабира с овогодишњих Златних глобуса.

Мишел Иео

Главна међу њима била је Мишел Иео, најбоља глумица у мјузиклу или комедији 2023., која је изгледала фантастично у тамно плавој шљокичастој "Armani Privé" хаљини с пеплумом.

 

Селена Гомез

Селена Гомез појавила се у елегантној, баршунастој "Валентино" хаљини, а косу је подигнула у високи реп. Пјевачица се на црвеном тепиху појавила са својом 9-годишњом сестром, а многи су коментарисали да јој превелики пуфасти рукави кваре елегантан дојам.

 

Маргот Роби

Ни овога пута гламура и елеганције није недостајало, а међу најбоље одјевеним славним љепотицама нашла се и глумица Маргот Роби , која се појавила у розој "Chanel" хаљини. Аустралска глумица, која је одушевила глумом у филму "Babylon", косу је оставила распуштену, а њене благе коврче додатно су нагласиле елегантан изглед.

 

Џесика Честејн

Џесика Честејн се опредијелила за сребрну тоалету која савршено осликава њену фигуру.

Лил Џејмс

Лили Џејмс изгледала је попут ватрене Пепељуге јер се одлучила за атрактивну црвену "Versace" хаљину.

 

Салма Хајек и Оустин Батлер

Увијек заносна Салма Хајек појавила се у хаљини с горњим дијелом сличним корзету модне куће "Gucci", а и њен колега Остин Батлер  изгледао је врло мужевно у елегантном одијелу. Салмин деколте био је у првом плану.

 

Модни промашај

Супермодел Хејди Клум овог је пута завршила на листи ‘модних промашаја‘ с црвеног тепиха, а многима се њена мини хаљина с пернатим детаљима у стилу забављачице из Лас Вегаса није претјерано свидјела.

Додјела награда Златни глобус по много чему је била посебна, па тако и по модним креацијама које су славне звијезде одабрале, преноси Аваз.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана