Џемпер хаљина - све што вам је потребно ове зиме

Agencije
Џемпер хаљина - све што вам је потребно ове зиме

Један добар комад и један пар чизама може врло лако бити све што вам је потребно ове зиме, када је у питању ефектан, женствен, модеран и притом удобан стајлинг. Треба знати да ово свакако није нови тренд, заживио је прије неколико сезона, али ове је дефинитивно постао, не само један од омиљених, већ и један од оних који се практично подразумијевају.

Комбинације

Зато, ако вам је до сада било можда помало сулудо да градом шетате "само" у џемперу, покушаћемо уз неколико приједлога за оутфите да вам докажемо потпуно супротно. Без обзира на то да ли ћете га носити уз дубоке или кратке чизме, овај модни комад уклапа се уз све. Захваљујући великом избору боја, можете га изабрати у омиљеној нијанси и уклопити на неколико начина.

Уколико се одлучите за хаљину са рол крагном, изгледаћете веома модерно, али ће вам уједно бити довољно топло и угодно. Веома је лијепа и привлачна, али дужину је потребно прилагодити прилици и личним афинитетима.

Дуге пруге

Са пругама никада не можете погријешити, без обзира на сезону. Чињеница јесте да су оне ултрапопуларан принт током љетне сезоне, али ви их можете уврстити и у свој зимски стајлинг, а хаљина на пруге само је један од начина да то урадите. Као и сваке зимске сезоне, тако и ове, плетена или џемпер хаљина један је од најпопуларнијих и најпожељнијих комада гардеробе. Одличан ефекат ћете постићи уколико на хаљину додате и танки каиш у некој свјетлијој нијанси (уколико је хаљина тамнија обрнуто - свијетлој хаљини додајте тамнији каиш).

Чизме као обавезан додатак

Неопходан аксесоар када је у питању овај модни комад, који је по правилу махом оверсизед, јесу чизме у XXЛ варијанти. Једна од комбинација која је игра на сигурно у вези са џемпер хаљином јесте благо оверсизед џемпер у црној боји те дуге црне чизме. Нешто попут мале црне хаљине у зимској варијанти. Без обзира на то за коју се боју или дужину хаљине одлучите, у комбинацији са добрим вуненим капутом све ће изгледати као да сте управо сишле са модне писте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана