Бред Пит заштитно лице италијанског модног бренда Бриони

Tanjug
Бред Пит заштитно лице италијанског модног бренда Бриони

ЛОС АНЂЕЛЕС - Бред Пит постао је заштитно лице једног од најпознатијих брендова ексклузивне мушке одјеће, а како је најављено он ће се опробати и у дизајнирању.


Бреду Питу, који је раније био ангажован за промоцију парфема Шанел Но. 5, изгледа да је ово први пут да учествује у модној индустрији. Осим представљања мушких одијела и смокинга италијанског бренда Бриони, који је већ годинама цијењен у свијету мушке моде и чија се одијела налазе у категорији најскупљих, Пит ће се опробати и у дизајнирању.

Из компаније Бриони су издали саопштење да ће "Бред Пит потписати линију ексклузивних производа, која ће укључивати ограничену серију одијела и смокинга који се раде по мјери купца".

Глумац је већ носио Бриони одијело на црвеном тепиху, на недавно одржаној додјели награда Златни глобус, гдје је освојио награду за најбољег споредног глумца у филму "Било једном... у Холивуду".

Сличне смокинге је носио на филмском фестивалу у Кану, као и на фестивалу у Венецији прошле године.

Током година, многе познате личности биле су бренд амбасадори одела Бриони, као што су Пирс Броснан, Ентони Хопкинс и Самјуел Л. Џексон.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана