Анђелина Џоли заблистала у сребреној Версаће хаљини на премијери филма "Етерналс" у Риму

ГС
Foto: Скриншот

Анђелина Џоли заблистала је на још једној премијери филма "Етерналс", овај пут на филмском фестивалу у Риму, а са собом је поново повела кћерке Схилох и Захару.

Џоли је прошетала црвеним тепихом у Версаћеовој металик сребреној хаљини без нараменица с благим набором на куку, а Донатела Версаће је у објави на Инстаграму написала да изгледа као богиња.

Глумица је елегантно издање употпунила великим сребреним наушницама које су се истицале захваљујући коси коју је загладила уназад.

Поред ње, шеснаестогодишња Захара носила је бијелу хаљину у грчком стилу са златним нараменицама које су јој уоквириле деколте, с косом пребаченом на страну. Четрнаестогодишња Схилох носила је црну хаљину до кољена и лежерне патике жуте боје са животињским принтом, уз подигнуту косу.

Раније овог мјесеца на премијери у Лос Анђелесу Џоли су се придружили Схилох, Захара, као и остала њена дјеца Маддоx, који има двадесет година, и тринаестогодишњи близанци Вивиен и Кноx. На том догађају Захара је позирала у хаљини коју је њена мајка носила на додјели Осцара 2014. године.

Филм "Етерналс" говори о бесмртној ванземаљској раси која излази из скровишта на Земљи, а коју напада друга група ванземаљаца Девијанти. Режирала га је оскаровка Клои Зхао, а осим Џолие, глуме Кит Харингтон, Салма Хаyек и Кумаил Нањиани. Џоли глуми моћну ратницу по имену Тхена.

Док је промовирала филм, Џоли је у интервјуу за Еxтра рекла да су њена дјеца потпуно промијенила начин на који види себе.

Поменула је повреду сина Мадоxа која је учинила да од особе која је престрављена и брине постане особа која ће учинити да све буде у реду и у то увјерава друге. Истакла је да се та промјена десила "за минут".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана