Жени се Змај од Шипова? “Краљу сточара” чобаница украла срце

Г.С.
Жени се Змај од Шипова? “Краљу сточара” чобаница украла срце

Илија Граховац, који је међу публиком која је имала прилике да га упозна као једног од такмичара четврте сезоне ријалити програма “Парови” познатији по свом необичном надимку Змај од Шипова, наводно се жени.

Од првог тренутка када је постао један од такмичара овог ријалитија, он је својим понашањем као и начином на који остварује комуникацију са људима који га окружују није престајао да интригира цимере, али ни публику која је помно пратила овај пројекат испред малих екрана.

Таква чињеница допринијела је томе да је овај по много чему необичан човјек из народа “краљ сточара” како има обичај да се преставља, остао у жижи интересовања јавности и по престанку учешћа у ријалитију.

Он је у вили “Парова” јурио жене, али коначно је ријешио да се скраси.

“Илија се заљубио у једну чобаницу, луди су једно за другим. Она му чисти, кува, спрема. Срећни су заједно. Нема шта… започеће заједнички живот, а ускоро ће стати на луди камен. Сигурно ће вас звати да то забиљежите вашим срећним камерама”, каже строго поуздан извор који је инсистирао на анонимности, преноси Информер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана