Уредник радија забранио Цетинског: “Да разјаснимо нешто, полуписмена руљо...”

Агенције
Уредник радија забранио Цетинског: “Да разјаснимо нешто, полуписмена руљо...”

Уредник радио-станице Драва који је забранио пуштање пјесама Тонија Цетинског, Бојан Хорват, огласио се јутрос на свом Фејсбук профилу, рекавши да прима гомилу претњи због тога.

“Па да разјаснимо нешто, полуписмена руљо, имамо потпуно право на свом приватном комерцијалном радију радити што год желимо. Не можемо никоме забранити кога да слуша нити нам је то намјера. Но можемо бирати музику коју ћемо емитовати и коме да одлази наш новац”, написао је на свом Фејсбук профилу Хорват.

Он је и додатно објаснио зашто су пјесме Тонија Цетинског забрањене.

“Зато што није свјестан одговорности коју има као јавна особа и штете коју може проузроковати. Зато што својим дјеловањем подрива приглупе теорије завјере без икаквог смисла, зато што данима полуписмено булазни о чипирању људи и платном списку свјетских моћника на којем је по новом и Драва.

Питате се гдје се стварају ти приглупи људи који одједном знају све о цијепљењу, корони и 5Г технологији? На фејсу Тонија Цетинског, и њему сличних, када говоре и став заузимају око нечег о чему не знају ништа. Тамо настаје војска дебила која им пљешће и која ће беспућима интернета баш попут опасног вируса ширити даље неточне информације и глупаве чланке”, део је његове објаве на Фејсбуку.

“Цетински, Пернар и њихови псићи морају схватити да је ова забрана резултат исте оне слободе за коју се залажу. Упали су у замку двоструког стандарда - залажу се за право на избор, но цвиле када то право употријеби друга страна. Све што желим јест да ми Цетински пјева, а лијечник да ме лијечи.

И још нешто, почео сам прикупљати пријетње које сам добио како би их могао даље прослиједити полицији, нека се они баве са смећади даље”, закључио је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана