Сулејман хоће да купи Бојанићеву вилу у Црној Гори?

Г.С.
Сулејман хоће да купи Бојанићеву вилу у Црној Гори?

Вила Милоша Бојанића на Црногорском приморју одувијек је била атрактивна за многе домаће и стране купце, који су певачу нудили милионе, а однедавно је за ту некретнину заинтересован и Сулејман Величанствени из истоимене серије, илити Халит Ергенч, пише Курир.

Како се увелико шушка, умјетник има намеру да снима филм у Црној Гори, и то чим се отворе границе, а његовом тиму је запала за око баш фолкерова кућа у Баошићима. Он је ову вилу направио још осамдесетих година прошлог вијека, а за њено реновирање је прије неколико година искеширао 15.000 евра.

Милош из виле има директан излаз на море, што се Сулејмановим агентима посебно допало. Они су глумцу показали фотографије некретнине, а он је закључио да би му тако нешто добро дошло и за љетовање, с обзиром на то да би у Црној Гори имао већи мир и слободу него у Турској, гдје га папараци непрестано прате.

С обзиром на све ово, питање је тренутка када ће неко од његових људи да покуца Милошу на врата са адекватном понудом, открива извор Курир Старса. Овим поводом позвали смо и Бојанића, који нам је рекао да је спреман да угости Ергенча, али не и да му прода кућу.

- Ја сам тај Сулејман који треба да ужива у свему што је стекао. Вилу коју сам купио пре 30.година сам дао синовима и они су сад газде. Мој син хоће тамо да постане Сулејман. Дошао је доле с америчким доларима и хоће да прави невиђено лудило. Ја сам то желео одавно да продам, али унуке су пресудиле да нема продаје. Тако да Сулејман може само да дође на роштиљ, кафицу и послужење у домаћинску кућу - каже Бојанић за Курир Старс.

Пола естраде било у вили Код Бојанића љетовали Брена, Злата, Гоца...

Код Бојанића су раније боравили многи пјевачи, међу којима и Лепа Брена, Злата Петровић, Сања Ђорђевић и Гоца Божиновска. Милошева кућа има три нивоа и сада је у одличном стању. Озидане су плоче, замијењен је под, санитарија, зидови су окречени, а у неким собама је промијењен и намјештај. Сређено је и двориште, а Бојанићева супруга Бранка је направила врт с цвијећем, одакле пуца поглед на море.

Није непознаница да Бојанић посједује више некретнина. Поред куће у Црној Гори, гдје са породицом проводи свако љето, он има и некретнине у Новом Саду, Бијељини, БиХ... Пјевач је иначе родом из Рухотине, мјеста надомак Бијељине, гдје има породичну кућу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана