Српска манекенка у вези с играчем Реала

Agencije
Српска манекенка у вези с играчем Реала

Домаћу шоу-бизнис сцену дрма нови љубавни скандал, а актери су манекенка Софија Милошевић и један од најперспективнијих српских фудбалера Лука Јовић.

Наиме, Софија и Лука су упловили у тајну везу, коју су до сада успјешно скривали, на првом мјесту због тога што млади играч Реал Мадрирда још није званично завршио са досадашњом партнерком Анђелом Маниташевић.

Наводно су манекенка и славни спортиста у неколико наврата виђени како обилазе београдске клубове, а "Стори" пише и да су заједно отпутовали у Мадрид приватним авионом.

Подсјетимо, Јовић је за шпанског фудбалског гиганта почетком јуна потписао уговор вриједан 67 милиона евра.

Он с невјенчаном супругом има седмомјесечног сина Давида, а непознаница је у каквом је пар тачно односу тренутно. Наиме, упркос наводима о прељуби са Софијом, Анђела је посљедњих неколико пута виђена у публици током Лукиних наступа за репрезентацију Србију.

Иначе, ово није први спортиста у животу Софије Милошевић - прије њега била је у дугогодишњој вези с Адемом Љајићем, а медији су је доводили и везу са босанским тенисером Дамиром Џумхуруом, као и фудбалером Немањом Радоњићем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана