Полиција у Бечу прекинула снимање спота Гоге Секулић

Agencije
Полиција у Бечу прекинула снимање спота Гоге Секулић

Пјевачица Гога Секулић након рођења сина враћа се на музичку сцену јача него икад.

Потврда томе је да је фолкерка промијенила цијели тим и ангажовала да јој пјесму "Корлеоне" ураде тренутно популарни Јала Брат и Буба Корели!

Спот је сниман на једној елитној локацији у Аустрији, гдје је настао општи хаос, након чега је пјевачица могла да буде и ухапшена.

Наиме, због буке, један од комшија позвао је надлежне органе, који су дошли на лице мјеста, а проблем је заправо настао када је, према нашим сазнањима, установљено да Гогин тим није пријавио снимање, нити је тражио дозволу за исто. Будући да Гогини сарадници нису испоштовали аустријски закон, мало је фалило да она заврши у полицијској станици. Међутим, захваљујући харизми и шарму Гога је успјела да изглади ситуацију, па су се полицајци након инцидента чак и фотографисали и проћаскали са њом.

Секулићева није жељела да коментарише ову непријатну ситуацију, већ се дотакла само своје каријере.

"Јако се радујем повратку на сцену и раду са потпуно новом екипом која је најача на овим просторима Бубом и Јалом! Спот сам снимала протеклог викенда у Бечу са једном иностраном екипом, која ради за чувеног репера Раф Камора који ме је такође подржао у овој причи. Направили смо једну необичну и до сада невиђену причу! Но, да не причам пуно, публика ће за десетак дана видети једну потпуно нову Гогу! Иза целог пројекта стала је продуцент Биљана Савић", навела је Гога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана