Ово је нова дjевојка Марка Јарића, а сви кажу да личи на Адријану

Б92
Ово је нова дjевојка Марка Јарића, а сви кажу да личи на Адријану

Према писању српски медија, Марко Јарић се скрасио и тренутно ужива у вези са црногорском манекенком Сањом Брновић.

Некадашњи кошаркаш је у посљедње вријеме био повезиван са бројним љепотицама, а изгледа да се овог љета коначно скрасио и љубав нашао у Сањи Брновић.


Марко и Сања су се упознали у њеној родној Црној Гори, а Марко је ову љепотицу одмах запазио, али јој и поставио одређене услове у вези.

"Како су обоје одмарали на истом мјесту у Црној Гори, било је питање времена када ће Марко кренути да осваја Сању, јер се на прву лопту видјело да му се баш допала. Послије неколико дана од упознавања поново су се видјели и започели везу. Они од почетка од имају договор да свој однос строго крију од јавности. Јарић је тај који је нарочито опрезан и никако не жели да се за њих сазна", открио је анонимни извор за "Ало".

Манекенка је без поговора пристала да њихову везу држи у тајности, а свима је ставила до знања да је не интересују поређења са његовом бившом супругом Адријаном Лимом.

"Сањи почиње да смета Маркова претерана опрезност, али зна да ће морати да истрпи бар још неко вријеме да би њихов однос био онакав каквим га она замишља. Не прија јој ни што је људи константно пореде са његовом бившом женом Лимом, те не прихвата коментаре да много подсјећају ликом и да ју је бирао по њој. Како имају исту боју очију и косе, исту грађу и начин живота, није за чуђење што слуша све то, али име познате манекенке не жели да чује у свом окружењу и труди се да је то не дотиче" , додао је саговорник близак пару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана