Миле Китић нападнут у Швајраској

Агенције
Миле Китић нападнут у Швајраској

Пјевач Миле Китић доживио је велику непријатност прошлог петка на наступу у Базелу, када је на њега насрнуо гост кафане у којој је наступио популарни фолкер.

Јавности непознати мушкарац пришао је пјевачу, повукао га, срушио са бине и пао преко њега, након чега су реаговали припадници обезбјеђења како би спријечили још већи хаос.

Снимак окршаја преплавио је како портале, тако и друштвене мреже, а пјевач у својој првој изјави послије инцидента објаснио је шта се заправо десило.

"Певам већ 48 година, никад у животу непријатност ни најмању нисам имао, све до сада... Знате, ја сам искусан, чим видим да је неко овакав или онакав, да покушава нешто, ја не прилазим... Нема где нисам певао, и за време рата, а овако нешто никад нисам доживео",  започиње Миле исповијест и наставља:

"Певао сам у петак увече у Базелу, дошао један гост и каже:"Је л' може та и та песма?", ја му кажем: "Сачекај бураз, не могу да прекидам сад што певам". Ја њему лепо кажем - само да завршим ово, не могу усред песме да прекидам и да певам другу песму. Није ми давао никакве знаке да је агресиван... И он мене за рукав и повуче ме доле, било је ту пар степеника, ја се саплео и пао... Одмах је скочило обезбеђење и склонило га са мене, истог тренутка су га извели. Није било удараца, али изашла је та ружна слика, на снимку то заиста изгледа тако. Повукао ме је са бине из револта, видео сам ја, с намером да ми науди... Али верујте ми, да сам ја приметио нешто, да псује, да има неке намере, да је агресиван, да ме гледа, ја бих одмах рекао обезбеђењу, али ништа нисам приметио, само сам му најнормалније рекао да не могу истог тренутка да му отпевам песму коју је тражио", објашњава Китић преноси Информер.

"Била је ту и његова жена, почела је да кука плаче, ма хаос! Ево, мени телефони нон-стоп звоне, сви су се потресли, поготово и моја Марта која је видела снимак, а није знала шта се касније десило, да је све океј", завршава Миле и додаје да никакве повреде није задобио, те да није било потребе да потражи љекарску помоћ, већ је уредно наставио свој наступ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана