Лукас се поново зближио са Соњом?

Агенције
Лукас се поново зближио са Соњом?

Иако се чинило да се Аца Лукас загријао за нову дјевојку манекенку Бригиту Алиловић која живи у Њемачкој, веза је већ пукла, а разлог је што се он зближио са својом бившом женом Соњом Вуксановић.

- Иако Аца Лукас то не жели да призна, види се да и даље има посебан однос према Соњи. Њих двоје се час свађају на крв и нож, час мире и тако у круг. Ко се још свађа са неким до кога му није много стало? Сада су тренутно у добрим односима, чуо сам да су поново заједно, али да то крију. Недавно су били у једном ресторану на Новом Београду на породичном ручку. Стварно су деловали јако присно, а убрзо после тог ручка Лукас је са ћеркицом Викторијом бирао поклон за Соњу, па јој је накит и цвеће по детету - рекао је извор близак пјевачу за београдске медије.

Додаје да су њих двоје генерално добро функционисали у браку и да Соња не би никада пристала поново да се уда да заиста није вољела Ацу.

- Али, његов стил живота веома је тешко испратити, а Соња није жена која хоће да трпи разне глупости. Поготово што је мајка двоје дјеце, што је и сама остварена, што има свој бизнис. Мислим да се Лукас ту мало више даје од ње и да је њему више стало, али ако им одговара да буду у оваквом односу што би било ко од нас ту мијешао. Они су одрасли људи и знају најбоље шта раде - каже извор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана