Лепа Брена одбила да улаже у Ђоковића, остала без 18 милиона долара

blic.rs
Лепа Брена одбила да улаже у Ђоковића, остала без 18 милиона долара

Сви знамо како је Новак Ђоковић започео своју каријеру. И колико је проблема имао. Са недостатком новца, прије свега. И сви знамо шта је Срђан Ђоковић радио како би успио да дође до новца.

Због тога колико је вјеровао свом сину и колико повјерење је у њега показао, Срђану свака част. А Новак никада није изневјерио оца. Био је вриједан, марљив, упоран, истрајан. И сада је најбољи тенисер свијета. И не само то, он је један од тројице најбољих икада.

И гостовао је ових дана Срђан Ђоковић у емисијама широм Србије, говорио о Нолетовим почецима, а онда је почело да се спекулише да је отац најбољег на свијету питао прије 17 година Лепу Брену и њеног супруга, чувеног тенисера Бобу Живојиновића, питао да инвестирају у његовог сина. Да су пристали, тврди Срђан, сада би имали 18 милиона долара више.

На све то, легендардна пјевачица, за „Старс” је истакла:

“Нисам тениски стручњак и не знам за такву врсту понуде, али знам да морате да будете пријатељ и имате повјерење у оног с ким почињете бизнис, чега у наведеном случају није било. Новака волимо, цијенимо и поштујемо, као и његову породицу. Он је најсветлији примјер дивног и успјешног момка. Желимо му да сви његови снови постану јава јер је то заслужио”.

Подсјетимо, Новак се тренутно налази на припремама у Марбељи, а већ данас или у петак путује у Синсинати гдје ће покушати да одбрани титулу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана