Јелена Карлеуша иде на Евросонг?

Агенције
Јелена Карлеуша иде на Евросонг?

Медијски јавни сервис РТС од 15. новембра започиње аудиције по Србији за бирање српског представника на предстојећем Евросонгу у Бечу. У конкуренцији је, између осталих, и Јелена Карлеуша.

 На аудицијама ће се, како пишу српски медији, тражити млада пјевачка звијезда, која ће са још два извођача отпјевати композицију Владимира Граића Граје. 

Аудиције ће се одржати у Београду, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу, Ужицу и Зајечару, а у комисији ће бити представници Беотона и РТС-а, као и композитор.

- Специјалне емисије почеће да се приказују на РТС-у већ у јануару, а у њима ћемо добити младу певачку звезду, која је до тада била анонимна и која ће отпевати српску евровизијску песму -  каже Саша Мирковић из Беотона.

У фебруару или марту у специјалној емисији гледаоци ће СМС гласовима одабрати који ће кандидат пјевати Грајину пјесму и бити представник Србије. Поред анонимног пјевача, у тој емисији бориће се и двије музичке звијезде које ће изабрати продукција. Није искључено да ће једна од тих звијезда  бити и Јелена Карлеуша, како се увелико већ спекулише по медијима. У конкуренцији за представника Србије на Евросонгу 2015, јесу и Адил Максутовић, Бојана Стаменов и Марија Шерифовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана