Избодени ММА борац је зет Наташе Беквалац

kurir.rs
Избодени ММА борац је зет Наташе Беквалац

Успјешни спортиста Дамир Дадо Михајловић (37) из Новог Сада, и зет пјевачице Наташе Беквалац, избоден је ножем јуче око 14 сати у Новом Саду у Улици Мише Димитријевића испред једног кафића.

Како Курир сазнаје, Михајловић, иначе муж Беквалчеве сестре од тетке Јелене Мркић, бивши је шампион СБЦ организације, један од првих српских ММА бораца, признатих на међународном нивоу.

Михајловић је с другаром сједио у кафићу свог брата када се изненада најпре вербално сукобио са нападачем који је сједио за сусједним столом.

“Сукоб се наставио испред локала, када су се Михајловић и још један мушкарац потукли. Међутим, убрзо су дошла још двојица мушкараца, па су и они насрнули на ММА борца. Један од те тројице га је ударио пепељаром, након чега се Михајловић срушио. Овај га је потом ударио још неколико пута, а потом је извукао нож и зарио му га неколико пута у ноге. Послије тога нападачи су побјегли”,  наводи извор Курира из истраге.

Хитна помоћ одмах је изашла на лице мјеста и рањеног мушкарца превезла у Ургентни центар КЦ Војводине.

“Пацијент Д. М. примљен је у УЦ Клиничког центра Војводине са бројним посјекотинама по тијелу, контузијом главе и убодним ранама обе поткољенице. Пацијент је послије комплетне дијагностике и благовремене хируршке обраде рана задржан у УЦ ради конзервативног третмана и опсервације, рекао је Синиша Кнежевић, ПР КЦВ.

Полиција је обавила увиђај, а за нападачима се и даље трага.

Према незваничним сазњима Курира, Михајловић се од недавно бави и приватним обезбјеђењем.

Михајловић се са најпознатијом новосадском пјевачиом ородио након што је оженио њену сестру од тетке Јелену Мркић. Мркићева је јавности постала позната након учешћа у ријалитију “Сурвајвер”, а опробала се и у пјевачким водама. Поред тога што је Михајловић познат по свом професионалном успјеху, прије неколико година нашао се у жижи јавности због насилничког понашања. Он је 2010. године оптужен да је претукао кошаркаша Партизана Страхињу Милошевића, као и да му је са двојицом својих саучесника поломио два пршљена лумбалног дијела кичме. Кошаркаш је због тога морао да прекине да игра, тек након неколико месеци био је способан да се врати на терен.

Најбољи српски борац у категорији до 84 кг, (први пут наступао у велтер категорији (кат -77кг) носилац Лута Ливре црног појаса, вишеструки првак државе у греплингу и бразилској џиу-џици, који се борио са највећим свјетским именима, бившим и садашњим УФЦ борцима као што су Хектор Ломбард, Јордан Радев, Елиот Маршал и Денис Стојнић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана