Халидова жена остала без визе за Америку јер је он насилник

kurir.rs

Супруга Халида Муслимовића, Аделиса Хоџић, није могла да отпутује на заказану америчку турнеју у децембру, и то због њега. Амбасада САД пјевачици није издала визу, јер се против њеног мужа води кривични поступак због пребијања љубавнице Соње Башић.

Због Халидових недјела испашта цијела породица, а то је на својој кожи осјетила његова супруга, такође пјевачица. Аделиса је у децембру прошле године имала заказану турнеју широм Америке с колегом Енесом Беговићем, али је он на крају отпутовао без ње. - Аделиса је све испланирала, требало је са Енесом да иде, чак је објавила и на Инстаграму термине наступа, а посебно се радовала концерту у Сент Луису. Међутим, само неколико дана пред одлазак су јој јавили да је одбијен захтјев да јој се изда виза. Разлог за то је што је у браку с Халидом, против кога се води кривични поступак - каже наш извор.

Након што јој је одбијена виза, Аделиса се више није оглашавала на друштвеним мрежама, а своје пратиоце није обавијестила да ипак неће отићи у САД. За разлику од ње, Енес је на Инстаграму качио фотографије и снимке са концерата, а Аделиси је нашао замјену, другу пјевачицу.

Сличну судбину прошле године доживио је и Халид, када су му поништили канадску визу, гдје је у априлу имао заказану турнеју. Као разлог је наведено да се против њега води кривични поступак због пребијања Башићеве. Халид се са организаторима договорио о свим детаљима турнеје, визу је најприје добио, али су га позвали из амбасаде неколико дана прије заказаног лета за Ванкувер и рекли да ће његова виза ипак бити поништена.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана