Халидова жена остала без визе за Америку јер је он насилник

kurir.rs
Халидова жена остала без визе за Америку јер је он насилник

Супруга Халида Муслимовића, Аделиса Хоџић, није могла да отпутује на заказану америчку турнеју у децембру, и то због њега. Амбасада САД пјевачици није издала визу, јер се против њеног мужа води кривични поступак због пребијања љубавнице Соње Башић.

Због Халидових недјела испашта цијела породица, а то је на својој кожи осјетила његова супруга, такође пјевачица. Аделиса је у децембру прошле године имала заказану турнеју широм Америке с колегом Енесом Беговићем, али је он на крају отпутовао без ње. - Аделиса је све испланирала, требало је са Енесом да иде, чак је објавила и на Инстаграму термине наступа, а посебно се радовала концерту у Сент Луису. Међутим, само неколико дана пред одлазак су јој јавили да је одбијен захтјев да јој се изда виза. Разлог за то је што је у браку с Халидом, против кога се води кривични поступак - каже наш извор.

Након што јој је одбијена виза, Аделиса се више није оглашавала на друштвеним мрежама, а своје пратиоце није обавијестила да ипак неће отићи у САД. За разлику од ње, Енес је на Инстаграму качио фотографије и снимке са концерата, а Аделиси је нашао замјену, другу пјевачицу.

Сличну судбину прошле године доживио је и Халид, када су му поништили канадску визу, гдје је у априлу имао заказану турнеју. Као разлог је наведено да се против њега води кривични поступак због пребијања Башићеве. Халид се са организаторима договорио о свим детаљима турнеје, визу је најприје добио, али су га позвали из амбасаде неколико дана прије заказаног лета за Ванкувер и рекли да ће његова виза ипак бити поништена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана