Џони Деп оптужује Илона Маска за љубавни троугао: "Ти и моја супруга нисте били сами у кревету"

Агенције
Џони Деп оптужује Илона Маска за љубавни троугао: "Ти и моја супруга нисте били сами у кревету"

Недавно је откривено да су Илон Маск и Џони Деп у врло јавној свађи због Депова бивше супруге Амбер Херд.

Брак између Депа и глумице био је препун скандала, почевши од оптужби за насиље у породици, случаја у коме се и даље не зна ко говори истину и ко је заправо у овом браку био насилник, а према наводима страних медија, Амбер Херд је преварила Депа са Илоном Маском.

Чак 50 милиона долара тешка је тужба за клевету коју је холивудски глумац покренуо против бивше супруге. Амбер Херд тврди сада да током своје афере са милијардером њих двоје нису били сами у кревету.

Како стоји у судској тужби, 34-годишња Амбер Херд и 48-годишњи Илон Маск су се својевремено упустили у "тројку" и то са славном манекенком Каром Делевињ. Према тужби, њих троје су своје страсти размијењивали у пентхаусу у Лос Анђелесу, који је у власништву славног холивудског глумца.

Све се то одвијало 2016. године, у вријеме њихове мучне бракоразводне парнице, а Џони Деп је већ затражио путем суда да Илон Маск, али и глумац Џејмс Франко предају све евентуалне поруке и мејлове које су разменили са глумицом у том периоду.

Иако су Амбер Херд и власник Тесле наводно годинама одржавали љубавну везу, која је била препуна свађа и мирења, Маск тврди како је њихова веза започела тек након њеног коначног разлаза са Депом.

Али, то не мисли и сам Деп, који наводно има за свједоке особље зграде у којој су супружници становали, а у којој је Маск неколико пута посјетио његову супругу, у тренуцима када он није био код куће.

Након оптужби да не само да је био љубавник Депове супруге, већ да је у афери учествовала и трећа особа - супермодел Кара Делевињ, Маск је све одлучно демантовао.

"Кара и ја смо пријатељи и никада нисмо били интимни. Она то може да вам потврди, а исто тако желим још једном да нагласим да смо Амбер и ја започели везу тек мјесец дана након што је она поднијела папире за развод. Не сјећам се да сам икада био у њеној близини током њиховог брака", рекао је Маск за "Page Six ".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана