Буба Корели наставља са наступима: И даље непознато да ли ће бити на слободи

Агенције
Буба Корели наставља са наступима: И даље непознато да ли ће бити на слободи

Након што је Амар Хоџић, познатији као Буба Корели, осуђен на годину дана затвора због кривичног дјела неовлашћене производње и стављање у промет опојних дрога, популарни репер отпутовао је на хрватско приморје гдје је наступао са Јалом Братом.

Корели се на Инстаграму похвалио снимцима са наступа у једном клубу у Поречу, али и шетњом уз море. Судећи према објавама на друштвеним мрежама, Буба и Јала потом су се запутили у Цирих, а вечерас наступају у Београду.

Иначе, Корели се терети да је заједно са Алмиром Бозалијом од децембра 2014. до јуна 2015. набављао и продавао опојну дрогу хашиш, амфетамине и канабис на подручју Кантона Сарајево.

Корели и Бозалија дрогу су чували у становима, пословним просторима, кућама и аутомобилима, након чега су је препакивали у мање пакетиће за уличну продају.

Хоџић или Корели био је у притвору од јуна 2015. до фебруара 2016. године, док је Алмир Бозалија био у притвору од јуна 2015. до јануара 2016. године. Обојици ће у изречену казну затвора бити урачунато вријеме проведено у притвору.

Након што је одлежао осам мјесеци, Буба има могућност да преостали дио затворске казне плати и тиме избјегне затворску казну.

Klix.ba пише да један дан проведен на слободи у Федерацији БиХ кошта 100 марака. То значи да би Буба за своју слободу требало да плати 12.000 КМ или око 6.000 евра. Није познато да ли је он то до сада урадио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана