Беби Дол због финансијских проблема морала да се исели из стана

Agencije
Беби Дол због финансијских проблема морала да се исели из стана

Пјевачица Беби Дол се, према писању медија, иселила из стана на Врачару у коме је донедавно живјела јер није имала довољно новца да плаћа кирију.

Умјетница наводно четири мјесеца није платила кирију и рачуне за струју и инфостан, пишу медији у Србији.

Извор близак пјевачици испричао је да је она наводно отишла из стана, а да се никоме није јавила јер ју је било срамота да власнику саопшти да нема довољно новца за кирију, пише “Курир”.

"Није му плаћала четири мјесеца, а он ју је само једном позвао и питао шта се дешава. Она му је на то рекла да очекује неки новац и замолила га да се стрпи мјесец – мјесец и по дана, па ће му тада дати све заостале кирије. Прошао је и тај рок, она се више није јављала. Човјек је покушао да је добије на телефон, међутим, Беби је искључила мобилни. Када је дошао у стан, затекао је све празно, па је преко пријатеља успио да контактира с пјевачицом. Она је почела да плаче, да му се извињава, рекла је да ју је срамота, да нема новца, али да ће првом приликом да му исплати све", рекао је извор поменутог листа и додао:

"Мјесечна станарина за стан на Врачару у коме је живјела износила је 220 евра, што значи да му укупно дугује 880 евра. Плус 30.000 динара има за неплаћене рачуне. Власник стана неће да је пријави, нити да је тужи, јер вјерује да ће она да му плати дуговање".

Како се наводи, Беби Дол повремено има наступе, али је новац који од тога заради недовољан за трошкове које има, а прије годину и по дана имала је сличан проблем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана