Владо Георгиев о бившoj премијерки Хрватске: “То није жена, то је ратни хушкач”

Г.С.
Владо Георгиев о бившoj премијерки Хрватске: “То није жена, то је ратни хушкач”

Црногорски пјевач Владо Георгиев на некадашњем Твитеру, а садашњој друштвеној мрежи “Икс” упао је у вербални сукоб са бившом хрватском премијерком Јадранком Косор.

Свађа је почела након што је Косорова на Твитеру објавила следеће:

"Црногорски предсједник каже да проблеми, отворена питања између Црне Горе и Републике Хрватске, нису искрсли у његово вријеме, тако да он није одговоран. Црна Гора није ни ушла у НАТО у његово вријеме, па ето. А да неки бивши у РХ нису хтјели Црну Гору у ЕУ. А који то?”

Црногорског пјевача ово је очигледно изреволтирало те се огласио, па у коментарима одговорио бившој хрватској премијерки:

“Госпођо Косор... Ви сте такво гов*о, ви сте такво ништавило и молио бих вас да престанете да сер*те на Твитеру... јер сере*е, а стварно сте небитни...”, написао је он.

Косор га је оптужила да је бот и најавила да ће га блокирати, а он је наставио.

“Завршио бих ово вече констатацијом да је Јадранка Косор радиоактивна ксенофобична будала, апсолутно небитна и из само њој знаних разлога, безброј пута прије тога је напала Јакова Милатовића и нашу Црну Гору, Србију. Порука за лаку ноћ: умјесто тога да ћутиш, ти сер*ш. Лаку ноћ”, написао је он, док су га неки у коментарима питали да ли мисли да је у реду да вријеђа једну жену. Он им је на то одговорио:

“То није жена, то је ратни хушкач и фашиста, верификована одавно, позз”, написао је он

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана