Велико интересовање за овогодишњи Нектар ОК Фест 2020

Agencije
Велико интересовање за овогодишњи Нектар ОК Фест 2020

Еуфорија за овогодишњи седми по реду Нектар ОК Фест, који ће се за нешто више од четири мјесеца одржати у НП Сутјеска, лагано почиње.

Највјернији фестивалски фанови већ су осигурали своје мјесто у смјештајним капацитетима на Тјентишту и са нестрпљењем очекују објаву првих имена извођача и бендова који ће 17/18/19 јула бити задужени за још једну незаборавну ОК забаву. 

Организатори су и ове године спремили посебну ОК ЕКСТРА ПОНУДУ која важи од 12. фебруара, гдје сви заинтересовани по еxтра цијенама могу да уграбе један од понуђених ОК пакета и осигурају себи боравак у НП Сутјеска за вријеме трајања Нектар ОК Феста 2020.

И ове године највеће интересовање влада за боравак у смјештајним капацитетима на Тјентишту, па су тако пакети који подразумјевају хотелски смјештај разграбљени за само два сата од почетка продаје.

Ништа мање интересовање влада и за ОК камп за који многи кажу да је мјесто најбоље забаве на фестивалу. У понуди су Пакет 3 који подразумјева тродневни боравак у ОК кампу, фестивалску улазницу и организовани превоз из већих градских центара у БиХ, те пакет ОК камп у оквиру којег је обезбјеђен боравак у кампу и фестивалска улазница. Ограничени број ових пакета и даље је доступан у оквиру ОК ЕКСТРА ПОНУДЕ. За све љубитеље природе, камповања и добре музике ОК камп и ове године отварамо дан раније, тј. 16. јула.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана