Велики Cypress Hill на Еxit Sea Star фестивалу

Agencije
Велики Cypress Hill на Еxit Sea Star фестивалу

Једна од највољенијих хип-хоп група у историји, Cypress Hill, најављена је за Exit Sea Star Фестивал који ће бити одржан 22. и 23. маја у прелијепој лагуни Stella Maris у Умагу.

Калифорнијски богови репа, који су оставили неизбрисив траг на савремену музику, имају своју звијезду на холивудској Стази славних и невјероватних 20 милиона албума продатих широм свијета. Они су и прва су реп група која је имала истовремено чак два албума у првих 10 на америчкој топ листи, од чега један и на самом врху! Мултиплатинасти тиражи су их одвели на највеће фестивале свијета као што су Lollapalloza, Coachela, Rock am ring, Exit.

То им није први пут да деле бину с гитарским бендовима, јер су познати као практично једина велика реп група коју обожава и алтернативна и тврђа рок и метал публика. Сарађивали су с рок иконама као што су Pearl Jam, Sonic Youth или Slash, а након што су у више наврата ишли на заједничке турнеје са Rage against the machine, фронтмен, фамозни B-Real је у протекле три године предводио и супергрупу Prophets of rage.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана