Ова фатална жена је Лутка са насловне стране који је прославио Бору Чорбу VIDEO

Г.С.
Ова фатална жена је Лутка са насловне стране који је прославио Бору Чорбу VIDEO

Пjесма Боре Чорбе "Лутка са насловне стране" једна је од највећих у његовој каријери, свака строфа је добро позната и хорски се пjева на сваком весељу, а многи се питају коме је посвећена.

Популарни стихови рок музичара посвећени су једној од најтраженијих манекенки седамдесетих година која је надалеко била позната по својој љепоти.   

Жена која је освојила Борино срце зове се Биљана Невајда Шевић, а упознала се са Бором на снимању једне емисије.

Тадашњи часопис "Нада" приредио је у својој редакцији прославу којој су присуствовали манекенка и музичар, а приликом овог сусрета одмах су се између њих створиле прве варнице.

Док је Бора свирао једну од најпопуларнијих пјесмама, "Лутка са насловне стране", први пут је угледао прелијепу Биљану, и одмах су се јавиле прве симпатије.

Десетак година касније Бора и Биљана су се случајно срели у Сплиту, када су започели комуникацију, музичар је био потпуно очаран манекенком.

Стога и не чуди што је пјесма Боре Чорбе посвећена управо Биљани.

Убрзо након овог сусрета они су се упустили у романсу која је трајала шест мјесеци. Манекенка је једном приликом открила да је један од разлога што су се разишли био тај што није могла у потпуности да вјерује Бори.

Биљана се заљубила у другог човјека, због чега је напустила фронтмена "Рибље чорбе" и одселила се из Београда. Убрзо послије селидбе у Сарајево Биљана се удала и добила дијете, што је Бори била инспирација да јој посвети још једну песму - "Остани ђубре до краја", преноси gloria.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана