Награде "People's Choice" додијељене у Санта Моници: Филм "Осветници: Завршница" на трону

Agencije
Награде "People's Choice" додијељене у Санта Моници: Филм "Осветници: Завршница" на трону

Филм "Осветници: Завршница" освојио је највећу награду досадашње сезоне "People's Choice" на додјели одржаној у Санта Моници.

Ово признање посебно је значајно за "Марвел" и "Дизни", јер је компанија "Дизни" недавно започела кампању "For your consideration" за филм "Осветници: Завршница", за могуће разматрање за награду "Оскар".

Студио "Марвел" номинован је за седам награда, укључујући и награду за глумицу године (Скарлет Јохансон), те за акцијску звијезду године (Роберт Дауни Џуниор и Крис Еванс). Најбољом глумицом ове године проглашена је Зендаја за улогу у "Марвеловом" филму "Спајдермен: Далеко од куће". Она је проглашена и звијездом драмске серије за улогу у серији "Еуфорија".

Најбоља комедија ове године је "Murder Mystery", док је најбољи акциони филм такође "Осветници: Завршница".  Драма која је ове године била најбоља јесте "Афтер".

У категорији најбољег породичног филма побиједио је "Дизнијев" филм "Аладин".

Кол Спроус изабран је за звијезду драмског остварења године за улогу у "Five Feet Apart", а проглашен је и телевизијском звијездом године за улогу у серији "Ривердејл". Женска звијезда године у истој категорији је Мили Боби Браун за улогу у серији "Чудније ствари".

Звијезда комедије је Ноа Сентинео, који је глумио у филму "Савршен састанак", док је млади Спајдермен Том Холанд, за улогу овог "Марвеловог" јунака у остварењу "Спајдермен: Далеко од куће", проглашен најбољим глумцем године у акционом филму.

Апсолутна звијезда анимираног филма, за филм "Краљ лавова" је пјевачица Бијонсе.

Најбоља серија ове године је "Чудније ствари", која је награду освојила и у категорији најбоље драме, док је "Теорија великог праска" најбоља комедија. Глумица која је проглашена најбољом за улогу у комедији је Кристен Бел за серију "The good place". Водитељи Џими Фелон и Елен Деџенерис освојили су признања за најбоље телевизијске емисије.

Што се музике тиче, звијездама године проглашени су Шон Мендез и Били Ајлиш, док је састав године "Blackpink". Пјесма године је дует Камиле Кабељо и Шона Мендеза "Сенорита", а најбољи албум "Lover" пјевачице Тејлор Свифт.

Овогодишња добитница у категорији шампиона је пјевачица Пинк, модна икона је пјевачица Гвен Стефани, а икона године је глумица Џенифер Анистон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана