Јосипа Лисац коментарисала Леди Гагу: Била је просјечна, није ме импресионирала

Радио Сарајево
Јосипа Лисац коментарисала Леди Гагу: Била је просјечна, није ме импресионирала

Након што је Ладy Гага отпјевала америчку химну на инуагурацији америчког предсједника Џоа Бајдена, на хрватским порталима услиједили су и бројни коментари.

У некима се њен начин извођења упоредио с оним како га је извела Јосипа Лисац на инаугурацији предсједника Зорана Милановића.

Иако је америчка јавност потпуно одушевљена начином на који је пјевачица извела химну, на овдашњим порталима неки су чак коментарисали како би Јосипа требала научити Гагу како се пјева химна. 

"Не бих ја никога учила, она је своја и зна. Ја само могу показати себе. Гага је била обучена у црно-црвено, исто као и ја. Ја сам још имала црвени шешир и због тога сам била подложна критикама људи која можда то не разумију. Морам вам рећи да је Леди Гага у својој интерпретацији исто додала импровизацију ван теме'', казала је Јосипа Лисац и додала да је Леди Гагина изведба није импресионирала, пише Вечерњи лист

"Није Леди Гага тако страшна пјевачица. Досад сам чула пуно америчких пјевача који су химну извели на свој начин. У томе и је поанта. Мислим да је Гага то извела просјечно", навела је Дива. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана