Филмови који никада нису објављени, а вјероватно би били хит VIDEO

Агенције
Филмови који никада нису објављени, а вјероватно би били хит VIDEO

Изненађујуће, нико није вјеровао у успјех “Ратова звијезда”, али то је постала најпопуларнија франшиза на свијету.

Тешко је и замислити постојање нашег свијета без овог ремек-дјела, али с друге стране, само помислите колико добрих филмова никада није ни снимљено!

Портал “Брајт сајд” је навео неке од филмова који никада нису угледали свјетлост дана, а потенцијално би били велики хитови

Форест Гамп 2  

Идеја: Планирано је да се овај филм темељи на књизи “Gump and Co.”, која почиње тако што је Форестовом сину дијагностификована сида, због чега губи пријатеље. Након пада компаније Bubba Gump Shrimp, Форест брише подове у стриптиз клубу како би зарадио за живот. У другом филму би се нашао усред терористичког напада који се догодио у априлу 1995. у Оклахоми и плесао би с принцезом Дајаном.

Зашто није снимљен?

Разлог зашто никада није снимљен може се приписати екстремно лошем тренутку - сценарио је предат 10. септембра 2001. године. Након догађаја који су услиједили сутрадан, редитељ није осјетио да би концепт терористичког напада био угодан свијету и иако пројекат није службено отказан, он мирује већ готово 20 година.

Кил Бил 3

Идеја: Изненађујуће, Квентин Тарантино је разматрао могућност да направи трећи филм Кил Бил. Наставак је требало да се догоди након другог филма и да прати причу Младенкине кћери, која се свети људима који су мучили њену мајку.

Зашто није снимљен?

Тарантино је идеју развијао годинама, али продукција филма никада није изашла из оквира идеје.

Туриста

Идеја: Првобитно је написан сценарио за научнофантастични филм ’’Туриста’’ који говори о младој и атрактивној директорки једне компаније – Грејс Рипли, уједно и припадници ванземаљске расе која у тајности живи на Земљи. Радња се догађа на Менхетну, а Грејс и њена врста траже начин како се вратити кући.

Зашто није снимљен?

Универсал такву идеју није прихватио. Сценарио је ревидиран неколико пута, али продукција никада није напредовала.

''Другачија''

Идеја: Баш као и у случају Харија Потера, посљедња књига франшизе ’’Другачија’’ била је подијељена у два филма. Први од два је изашао, а други никада није, иако је требало да заокружи читаву причу.

Зашто није снимљен?

Још прије изласка првог филма занимање за франшизу је почело да јењава, па филм није успио, а недостатак занимања био је узрок отказивање посљедњег филма. Главна глумица признала је да је разочарана тиме како се сага завршила и да је чак размишљала да напусти глуму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана