Басиста Дуран Дуран излијечен од вируса корона

Танјуг
Басиста Дуран Дуран излијечен од вируса корона

ЛОС АНЂЕЛЕС - Џон Тејлор (59), басиста популарног састава Дуран Дуран, објавио је на друштвеним мрежама да му је још прије три недјеље потврђена зараза корона вирусом због чега је, придржавајући се препоручених медицинских савјета, све до сада био у карантину.

“Драги моји пријатељи, одлучио сам да подијелим са вама да сам прије три недјеље сазнао да сам позитиван на корона вирус.

Иако сам у зрелим годинама, морам да признам да се мој организам након седам дана опоравио од нечега што је личило на јачи грип.

Морам и да признам да је боравак у карантину томе знатно допринијео”, написао је он.

Тајлор је додао да је имао среће што је “покупио” блажи облик вируса и да је након недељу дана "нечега што је личило на турбо интензивну групу", почео да се опоровља и тренутно се осјећа добро.

“Можда сам прилично робустан за једног 59-годишњака, барем ја тако волим да мислим о себи - али имао сам среће.

Ова пандемија створила је огромну количину страха, који је, нажалост, донекле оправдан. Моје срце је уз све оне који су се суочили са стварним губитком и болом, али истовремено желим да вам кажем да КОВИД-19 није увијек убица.

Ми можемо да побиједимо и хоћемо”, поручио је басиста популарног бенда те је додао да једва чека да настави са концертима.

Тејлор је још један у низу познатих личности који су оболели од корона вируса, а међу њима су Том Хенкс и његова супруга Рита Вилсон, Идрис Елба, Пинк, Мариен Фејтфул, Олга Кириленко и Пласидо Доминго...

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана