Авантура се наставља! Нектар ОК Фест биће одржан у августу

ГС
Авантура се наставља! Нектар ОК Фест биће одржан у августу

Истичући на првом мјесту здравље публике и извођача, поштујући додатне препоруке сигурности, процјене стручњака да ће у мјесецима који су пред нама вирус све више да слаби, те да је август мјесец извјеснији и сигурнији у контексту општег здравственог стања у земљи, одређен је нови датум одржавања ОК Феста, а то је 14.,15. и 16. август.

"На Тјентишту нас очекује пуно добре забаве, уз најбољу музику и врхунску свирку најбољих бендова. Наравно, то није све, јер Нектар ОК Фест увијек нуди више. И овога пута нудимо непоновљиво искуство авантуре и адреналинског доживљаја, за све оне који желе да окусе и чари природе, камповање под ведрим небом, уживање у рафтингу, планинарским шетњама, прашуми Перућици и несвакидашњем погледу са најљепших видиковаца Националног парка Сутјеска2, најављују организатори фестивала.

У односу на раније најављивани програм на фестивалским бинама, дошло је до отказивања наступа иностраних извођача, који су услијед новонастале ситуације отказали своје свјетске турнеје и нису у могућности да ове године наступе на Тјентишту.

"Са истима смо остали у комуникацији и већ сада је потврђено да ће у случају да буду на турнеји 2021. године пролонгирати планирани овогодишњи наступ, за нови термин фестивала у наредној години", додају.

У сваком случају одличне забаве на Тјентишту неће недостајати. У вечерњем програму на Јäгермеистер маин стаге-у очекују вас врхунске свирке уз Ван Гогха, Бајагу и инструкторе, Горан Баре & Мајке, Урбана & 4, Зостер, Хладно пиво, Ритам нереда, Буча Кесидија, ТБФ, Канда, Коџу и Небојшу, М.О.Р.Т. и Репетитор.

Раније најављени програм у ОК кампу на Сенсатион ОК стаге-у остао је непромјењен и ту вас очекују Лове Хунтерс, Мортал Комбат, Wхо Сее, Атхеист Рап, Марчело и Напети qуинтет и Миле Кекин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана