Ревијалци Демофеста имају мале прохтјеве

Глас Српске
Ревијалци Демофеста имају мале прохтјеве

До 10. "Демофеста" остало је мање од 30 дана, а међу више од 65 бендова који ће засвирати на тврђави Кастел налази се и неколико интернационално познатих извођача, као што су јамајкански музичар Ky-Mani Marley, панк легенда Марки Рамон из САД, британски Рудиментал DJ сет и Freemasons, Funkerman из Холандије и најпознатији бх. састав "Дубиоза колектив".

Иако је ријеч о славним музичарима, њихова жеље упућене организаторима су скромне. Марки Рамон и његова екипа захтијевали су да једне ствари мора бити у изобиљу - воде. Ту су и разни сокови и енергетски напици. Што се тиче алкохолних пића, захтијевали су само пиво, а рекли су да не желе брзу храну него туњевину, сардине, лосос и воће. Овај музичар је изричито тражио собу са кадом.

Ky-Mani Marley са Јамајке стиже са тимом који чини чак 16 људи, али ни они не важе за захтјевне звијезде, па су тако тражили стандардни доручак, док ће им за ручак бити довољан шведски сто који подразумијева пилетину, салату и два једноставна јела од тјестенине или бургере.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана