Култни југословенски поп бенд из осамдесетих поново на окупу VIDEO

Агенције
Култни југословенски поп бенд из осамдесетих поново на окупу VIDEO

Ријечка група Денис & Денис почетком осамдесетих је жарила и палила југословенском сценом. У тренутку највеће популарности посвађали су се и разишли. Клавијатуриста Давор Тоља недавно је дао интервју у коме је испричао због чега је дошло до прекида сарадње са Марином Перазић.

 “Било је неких несугласица међу нама. Мене је од ње у сваком смислу највише удаљила војска, тај период који сам провео далеко од Ријеке. Дакле, постојале су несугласице, јер су се неки људи са стране хтјели да се мијешају у оно што сам ја хтео да радим. Мени је то ишло на живце и онда је ствар пукла. Нажалост - пукла, јер морам да признам да ми је жао што је до тога дошло. Она је наставила са соло каријером, а Еди и ја смо наставили са Денис & Денис, али у рок варијанти”, изјавио је Тоља за ријечки Нови лист.


Марина Перазић је, прије неколико дана, на свом профилу на Фејсбуку објавила плакат којим најављује повратак у матичну групу.

Да ли су у питању само повремени заједнички концерти или ће поновна сарадња прерасти у нешто више, показаће вријеме.

Марина Перазић, Еди Краљић и Давор Тоља су се окупљали и раније. На дочеку нове 2013. године свирали су на ријечком Корзоу, када су прославили 30 година од првог концерта Денис & Денис. А 2015. године представили су компилацију демо-снимака насталих у периоду између 1982. и 1983. године.

Давор Тоља је и данас активан, свира у рок групи по имену Whiteheads.

“Ми смо полетна 'млада' екипа, са просјеком година од једва педесет. Постојимо већ двије године и имамо доста наступа. Свирамо рокенрол, имамо и неколико ауторских пјесама”, изјавио је он.

Марина Перазић је, након одласка из групе, девет година провела у Америци. По повратку 1998. године, вратила се певању.

Касније се настанила у Новом Саду и бавила се зумбом и психологијом. Некадашњи секс-симбол поп сцене осамдесетих била је учесница ријалити шоуа “Фарма”. Посљедњих година ради као ди-џеј.

“Бјежим од пјевања и популарности, али живот ме стално враћа томе. Колико дуго, видјећемо”, изјавила је раније Марина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана