Жена покушала подојити мачку у авиону

Занимљивости дана
Foto: Pixabay

Путница у авиону шокирала је своје путнике и кабинско особље након што је ухваћена у покушају да доји своју бездлаку мачку током лета, а од те намјере није хтјела да одустане ни када ју је стјуардеса замолила.

Стјуардеса Енсли Елизабет је објавила детаље бизарног инцидента на свом ТикТоку. Овај бизаран инцидент догодио се на лету компаније Делта из Сиракузе у Њујорку за Атланту у Џорџији.

Прича је изашла на видјело након што је снимак екрана стјуардесине поруке колегама на терену у Атланти постао виралан, међутим сада је обрисан.

У поруци се наводи да је путница на сједишту 13А дојила своју мачку и да није жељела да је врати у корпу како је тражено.

Стјуардеса Аинслеи Елизабетх објавила је детаље на свом ТикТок-у:

"Та жена је имала једну од оних бездлаких мачака умотаних у ћебе па је изгледало као да држи бебу. Мајица јој је била подигнута и покушавала је да доји животињу и није хтјела да је врати у корпу. А мачка је вриштала као да се бори за живот".

Није познато шта се догодило са путником након што је авион слетио, али Елизабет тврди да је позвано обезбјеђење.

Иначе, ова авио-компанија омогућава бесплатан превоз малих кућних љубимаца, али они морају бити у транспортеру који стане испод сједишта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана