Жена поједе пола ролне тоалет папира дневно и тако већ 23 године VIDEO

Г.С.
Жена поједе пола ролне тоалет папира дневно и тако већ 23 године VIDEO

Једна Американка има веома чудну зависност и обожава да једе тоалет папир. Њена мајка тврди да тоалет папир на њу има дејство попут наркотика.

Како сама признаје, она сваки дан поједе око 75 листова тоалет (WC) папира.

Кеша, која живи у америчком граду Чикагу, представљена је у ТЛЦ емисији “My Strange Addiction”, јер има стање које се зове ксилофагија – поремећај у исхрани који се тиче конзумирања папира.

Овај 34-годишњакиња већ 23 године једе ролне тоалет папира готово сваки дан.

Вјерује да њена бизарна зависност потиче од трауме из дјетињства коју је претрпјела у шестом разреду када се иселила из куће код баке и тетке, тако да од тих дана не може да се ослободи те заиста чудне навике.

– Мислим да жудим за тим јер волим начин на који тоалет папир осјећам на језику и како се раствара – рекла је она.

Признаје да јој је “тешко да иде у тоалет” ако поједе превише тоалет папира и каже да има “грчеве у стомаку”.

Кеша такође каже да више воли двослојне ролнице јер су “лакше за варење”.

Њена забринута мајка је рекла: “Сваки пут када бих видјела Кешу, имала би марамицу у руци и покушавала је да је сакрије иза леђа. Ако бисте покушали да јој то одузмете, она би се узнемирила. Никада нисам успио да разумијем зашто она једе марамицу, и никада нећу”.

Међутим, постоје реални и потенцијално животно опасни проблеми са овом навиком, како јој је психијатар Ким Денис рекао у емисији.

Он је рекао: “Ако вам цријева пукну то би могло бити фатално, а смрт би услиједила веома брзо. Излажете своје тијело ризику и заиста играте руски рулет са својим животом! Једење папира очигледно није уобичајена ствар и дефинитивно може бити опасно за вас”, преноси ladbbile.

Овакве и друге сличне бизарности и зависности од једења најчешће се манифестују код трудница, али може се испољити и код других, као што видимо из овог случаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана