Зарадила милионе од почетка пандемије: “Блудници не могу да се засите”

Г.С.
Зарадила милионе од почетка пандемије: “Блудници не могу да се засите”

Једна дјевојка из Велике Британије зарадила је право богатство од како је почела пандемија, захваљујући свом британском нагласку.

Оливија Бланко, наиме, зарађује путем OnlyFans платформе, у марту ове године се преселила из Лондона у САД, а од тада је зарадила око милион фунти, односно око 1,1 милион евра.

На Инстаграму има око 560.000 пратилаца и са њима редовно дијели изазовне фотографије, али како је изјавила, велики новац кренула је да зарађује тек када су, већином Американци, на OnlyFansу почели да траже од ње само да говори.

Наравно, не ради се само о нагласку, већ и о томе шта говори - углавном су то провокативне ствари.

“Воле мој нагласак овдје у САД. Фанови увијек траже видео-снимке у којима само говорим. Шта да кажем - блудници не могу да се засите. Можда једног дана кренем да снимам и аудио књиге”, изјавила је она за британски Сан, преноси Индекс.

Додала је и да њена породица нема ништа против онога што ради, па чак и да њена мајка жели да се укључи у тај посао. Како каже, тренутно нема партнера и срећна је, а код мушкараца је највише одбија то што одмах када је виде, желе само секс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана