Возила стално у првој брзини па јој се запалио ауто

ГС
Foto: Бјеловар Лајв

БЈЕЛОВАР - Полицајци су утврдили су разлог због којег се у петак око 9.45 часова на паркирном мјесту у Улици Димитрија Демтра у Бјеловару запалио Фиат Пунто у власништву 77-годишњакиње.

Наиме, увиђајем је утврђено да је до пожара дошло јер је власница аутомобил возила у првој брзини од своје куће до споменутог паркираног мјеста, због чега је дошло до прегријавања мотора.

"Након што је паркирала аутомобил и отишла, дошло је до самозапаљења испод поклопца мотора који је у потпуности изгорио те до пуцања предњег вјетробранског стакла", кажу у ПУ бјеловарско-билогорској.

"Иако сам положила возачки испит још 80-их година, нисам уопште возила. Но, након супругове смрти, сила ме је натјерала на то. Не желим стално молити кћерку или унука да ме возе у трговину. Хтјела сам бити независна. Јако полако возим и збиља сам опрезна, но што се догодило тога петка, ја се једноставно не сјећам. Јако ми је тешко због тога", искрена је 77-годишњакиња за Мојпортал, која се неколико мјесеци бринула о непокретном брату.

У то вријеме није излазила из куће, а у петак јој је била прва вожња аутомобилом након дуго времена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана