Упалила камин, а није знала да муж у њему крије 20.000 евра

GS
Foto: Unsplash

РИМ - Иако божићни и новогодишњи празници обично представљају период у којем је стрес сведен на минимум, за један брачни пар овај период године претворио се у ноћну мору.

Наиме, како преноси лист Ил Месагеро, бизаран случај догодио се у Риму и то када је муж одлучио да, без обавјештавања супруге, сакрије уштеђевину у виду обвезница у износу од 20.000 евра у камин јер је мислио како је то сигурно мјесто које лопови никада неће претраживати.

Међутим, ствар коју је предвидио била је та да ће супруга некада одлучити да тај камин упали.

"Моја жена није знала да сам их тамо сакрио. Сваке године, прије паљења ватре, премјештам новац. Сада, када сам видио пламен, хтио сам се онесвијестити", рекао је Марио, преносе италијански медији.

Како наводи, није очекивао да ће се камин палити још неколико дана с обзиром на то да температуре у Риму не захтијевају додатно гријање.

Ипак, супруга је одлучила нешто раније направити божићни и новогодишњи угођај те је упалила камин.

"Када је муж рекао шта је било у камину, обвезнице више није било могуће сачувати. Нажалост, двоје супружника ће Божић 2022. године памтити дуги низ година, можда и заувијек, као један од најгорих који су икада доживјели", пише Ил Гиорнале, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана