“Ухапсили” алигатора испред градског стадиона

ГС
“Ухапсили” алигатора испред градског стадиона

Амерички полицајци у граду Тампа, у савезној држави Флорида “ухапсили” су алигатора дугог 2,7 метара који је пријављен јер је шетао улицом недалеко од градског стадиона.

Акцију, коју је посматрало више грађана, извело је шест полицајаца, а алигатор је неколико пута махнуо репом када му је пришао први, боцкајући га испруженом палицом, преноси АП. Затим је неколико полицајаца омчом од ужета онемогућило алигатора да отвори уста, која су касније додатно обезбиједили љепљивом траком.

Двојица службеника својим тијелима држала је алигатора прикованог за тло како би му повезали и ноге и тако безбједно транспортовали са лица мјеста, испред стадиона Рејмонд Џејмс, који је дом америчког фудбалског тима из НФЛ лиге Тампа Беј Баканирса.

Фил Волтерс, ловац на алигаторе који има уговор са Комисијом за очување риба и дивљих животиња Флориде и који је позван да помогне полицајцима, рекао је да је импресиониран послом који су обавили прије него  што је он стигао.

- Урадили су сјајан посао. Они су обавили ту ствар умјесто мене - рекао је Волтерс за локалну телевизијску станицу, наводи АП.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана