Ухапшен репер који је снимио пјесму о пљачки банкомата

G.S.
Foto: Twitter

Репер јутјубер Ладесион Рили (30) из Хјустона, који је реповао о пљачкама ухапшен је заједно са још са још тројицом јер је опљачкао АТМ банкомат у Тенесији. Ладесион је познат као “213 Јugg God…

Рили промовише своје пјесме попут “Make It Home, у којима репује о “специјализацији за провале“.

Полицијска управа Метрополитена у Нешвилу објавила је у понедјељак на друштвеним мрежама слике новца који је враћен након хапшења у вези са пљачком банкомата.

Текстови описују пљачку банкомата ван државе, посједовање хиљада долара у свом возилу, молитву да не буду ухваћeни у потјери аутомобилима и враћање кући. 

Полиција у Хјустону је потом подијелила причу на Твитер, рекавши да је „Рили упропастио цијелу банду“, у односу на његову пјесму “Мake It Home“.

Предсједник Синдиката полицајаца Хјустона Даглас Грифит је за Фокс њуз говорио о инциденту: “Ако ћете реповати о томе, онда се окрените и будите ухваћени, то је на вама. Не треба да правите глупости и дефинитивно не би требало да кршите закон и причате о томе.”

“Осуђени злочинци који праве своје музичке спотове са оружјем. Колико је то глупо? То правно је довољно да поново буду оптужени”, рекао је Грифит, додајући да мисли да је репер желио да ‘велича’ своје криминално понашање.То ме растужује јер имамо сву ову дјецу која гледају ово, и они то величају, а ова дјеца се угледају на њих. То је глупо. Ови момци су глупи. Заслужују да буду бачени у затвор само зато што су глупи.” додао је на крају Даглас Грифит. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана