Сваки петак изузетак: Главни јунак виралног снимка поново освојио друштвене мреже

ГС
Сваки петак изузетак: Главни јунак виралног снимка поново освојио друштвене мреже

Лео Мујић остао је упамћен по својој љутитој изјави о гужви на аутопуту у Хрватској од прије неколико година, а сад га је екипа портала Индеx.хр поново ухватила у Загребу гдје је коментарисао мурал.

Лео Мујић је балетан и кореограф из Загреба, а јавност га углавном препознаје по љутитој изјави коју је дао за ХРТ поводом гужве на аутопуту у Хрватској. Сад је поново интервјуисан на улици, а за портал Индеx.хр прокоментарисао је мурал у Загребу.

“Мурал иначе није на цести, мурал је у преводу зид. Дакле, ово зид није, ово је тротоар илити wаннабе бивша цеста. Па симпатичан је, мало се већ упрљао, то му је вјероватно посао будући да није мурал”, казао је за Индеx.хр.

“Понављам још једном, ово није графит. Графит се прави од спреја за аутомобиле, сјећате се тога. Мораћу вас поново исправити, није графит. Има посебну текстуру која је направљена, на којој дјеца могу и плесати. Треба мање тога, треба мало више затворити улице”, додао је у наставку.

Прије неколико година Мујићев коментар у ТВ прилогу ХРТ-а о гужви на аутоцести А1 постао је хит. Наиме након што су га упитали је ли гужва на аутоцести казао је: “А шта мислите? Није гужва, него је катастрофа. Уведите вињете, на шта личи ово, какво иживљавање”.

Потом су га упитали је ли намјерно изабрао петак због гужве, а он је одговорио: “Петком се увијек зезне човјек кад иде, зар је онда сваки петак изузетак? ? Stay out of the highway on fridays.Mad Max? Seriously?”.

Коментаришући даље гужву чак је упитао новинарку гдје јој је заштита од сунца и гдје су капице новинарској екипи, а овај прилог је убрзо постао хит на интернету.

@index.hr He is back Njegov komentar o gužvi na A1 je bio legendaran, a sad je komentirao pješačku zonu u Zagrebu #leomujic #zagreb #viral #fyp #lunar ♬ original sound - Index.hr

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана