Старачки дом унајмио стриптизету да "развесели" пензионере

Kliks
Foto: Printscreen

Старачки дом на Тајвану унајмио је стриптизету како би забавила пензионере у инвалидским колицима у част кинеског традиционалног празника. Убрзо након што су се бизарни снимци проширили интернетом и постали вирални, установа је упутила извињење.

Таојуан Ветеранс Хоум, државна установа за пензионисано војно особље на Тајвану, ангажовала је стриптизету поводом прославе Јесењег фестивала, једног од најважнијих празника у азијској култури, гдје се људи окупљају како би прославили сезону жетве риже и пшенице.

Један од присутних забиљежио је тренутке прославе и потом их подијелио на друштвеним мрежама гдје је снимак постао виралан.

У бизарним сценама види се како стриптизета, одјевена у чипкасто доње рубље, изводи еротске покрете пред пензионерима у инвалидским колицима. Старци су носили заштитне маске на лицима, а плесачица је једном од њих пришла приближивши своје груди његовом лицу.

Старац је прихватио ову забаву, а док је остатак сале одушевљено аплаудирао уз музику која се чула у позадини, изгледало је као да се сви забављају.
Иако је некима дјеловало смијешно, бројни корисници искритиковали су установу, због чега је она упутила и извињење.

"Намјера догађаја била је забавити присутне и усрећити их. Жао нам је ако смо некога увриједили", стоји у њиховој објави, преноси НY Пост.
Гласноговорник старачког дома додао је како су прославе посљедњих година биле отказане због пандемије коронавируса. Тако су дошли на идеју да сада организују стриптизету која ће пензионерима осигурати забаву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана